Agrement Ecologie

iunie 18, 2018 la 11:35 am

Bicicliștii sunt motivul pentru care omenirea este în criză economică

Bicicliștii sunt motivul pentru care omenirea este în criză econmică

Bicicliștii sunt motivul pentru care omenirea este în criză economică. Nu pentru că bancherii sunt hoți și-i jupoaie pe cetățeni prin credite cu dobânzi mari și guvernele prin taxe nejustificate.

Chiar și așa, nici bancherii și nici guvernele nu obligă cetățenii să-și cumpere mașini, mai ales că sunt familii cu câte o mașină pentru fiecare membru.

Peste 1 miliard de bicicliști în întreaga lume

Biciclistul este un dezastru pentru sistemul economic mondial. El nu-și cumpără mașină. Deci, nu-și ia credit pentru bicicletă. Nu cumpără combustibil, nu cumpără anvelope de sezon, nu apelează la un service auto, nu plătește asigurare obligatorie, dar nici rovinietă.

Biciclistul nu plătește taxă de poluare, nu folosește parcarea cu plată, nu plătește amenzi. Biciclistul nu are nevoie de platformă pentru tractare și nici inspecție tehnică periodică.

Biciclistul se poate deplasa atât pe carosabil cât și pe trotuar, parcuri sau zone interzise autoturismelor. Biciclistul este chiar enervant în trafic datorită libertatății de deplasare pe care o are încât nimeni nu-i poate imputa nimic.

Biciclistul este protejat de un drept fundamental de a se deplasa liber și nestingherit

Nu trebuie să dai nimănui socoteală când îți cumperi sau vinzi bicicleta. Nu mai trebuie să pierzi timp pe la nici un organism tehnic de specialitate pentru omologare, înmatriculare, rediere, casare, etc.

Bicicliștii nu-și dotează bicicleta cu sisteme de navigație, ecrane în tetiere, tehnică audio de ultimă generație, geamuri fumurii, tobe sport, praguri auto și multe alte accesorii de cosmetizare.

Biciclistul nici măcar nu trece pe la spălătorie. Nu stă la rând mai bine de o oră, și nici nu pleacă dezamăgit că i-a spălat mașina în bătaie de joc după ce onorariul de final a fost înmânat pentru că așa se face.

Biciclistul nu suferă de obezitate. Deci, este sănătos. Oamenii sănătoși nu au ce căuta într-o economie bazată pe consum și risipă de materii prime. Ei nu cumpără medicamente să înflorească farmaciile, nu plătesc analize, nu merg la medici privați să-i ghiftuiască.

Una peste alta, bicicliștii sunt un dezastru pentru produsul intern brut. Trebuie stârpiți de mici.

4 Comentarii

  1. Pingback: Măsuri ce trebuiau luate pentru evitarea pandemiei de COVID 19 în România - Blogoteca.eu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.