Ecologie Tehnologie

aprilie 21, 2016 la 8:42 pm

Billions in Change, film documentar despre ideile filantropului Manoj Bhargava

Billions in Change

Billions in Change este o mișcare pentru a salva lumea prin crearea și implementarea unor soluții la problemele globale de bază – apă, energie și sănătate. Astfel, vor putea scăpa de sărăcie miliarde de oameni reușind să îmbunătățească viața tuturor, și a celor bogați și a celor săraci.

Suntem peste 7 miliarde de oameni care populăm această planetă și înfruntăm probleme serioase, gândurile bune nu salvează pe nimeni de la sărăcie, conștientizarea nu reduce poluarea, nu face ca mâncarea să crească, sau să vindece bolnavii, toate aceste lucruri necesită acțiune.

Soluțiile sunt aici, mari invenții care generează energie nepoluantă, care produce apă potabilă sau tehnologii care ne îmbunătățesc sănătatea.

Veți urmării o poveste de succes, despre modul în care prin implicarea filantropul Manoj Bhargava și aplicarea unor filozofii simple, se pot realiza lucruri mărețe care îndeplinesc necesițățile de bază pentru cei care nu au minimul necesar de supraviețuire.

Aceste nevoi minime includ apă potabilă pentru consum și agircultură, energie electrică ecologică care să alimenteze casele, școlile și activitățile profesionale, și asistență medicală care să prevină bolile.

Manoj Bhargava este un american de succes în afaceri, originar din India, care este cel mai bine cunoscut în vest pentru produsul 5-hour ENERGY, băutură energizantă care a detronat cunoscuta băutură europeană Red Bull, și care bineînțeles că nu se găsește momentan de achiziționat pe piața din România.

Manoj Bhargava a devenit peste noapte un om foarte bogat datorită succesului avut prin producerea și distribuirea băuturii energizante 5-hour ENERGY, încât a ajuns să se întrebe … la ce-i trebuiesc atâția bani !?.

Este paradoxal cum băncile din întreaga lume stau îmbâcsite de bani în numerar de la persoane care nu au unde să-i depoziteze, nu-i întrebați dacă sunt și fericiți, iar alții nu au nici măcar un litru de apă potabilă la îndemână și totuși speră într-o lume mai bună.

Film documentar integral – Billions in Change

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.