Dezvoltare

aprilie 16, 2019 la 6:07 pm

Cashback World – înregistrează-te acum pentru un card de reduceri la care primești bani înapoi

Cashback World - înregistrează-te acum pentru un card de reduceri la care primești bani înapoi

Nu este ceva nou, ca la multe magazine mari, atunci când cumpărăm, să ni se ofere și un card gratuit pentru a beneficia de reduceri și promoții. Este un fel de fidelizare prin care comercianții doresc să-și răsplătească și să-și țină cât mai aproape clienții.

Dacă vă uitați în portofel, în geantă, pe/în bordul mașinii, raftul de acasă, o să găsiți o grămadă de carduri de fidelizare de la benzinarii, magazine cu haine, supermarket-uri, depozite en-gross, saloane de înfrumusețare, săli de fitness și multe altele.

Unii dintre noi avem mai multe carduri de fidelizare decât avem cărți de vizită. Și cum ar fi să pleci la cumpărături cu un teanc de carduri pentru a beneficia de avantajele oferite de fiecare comerciant în parte. Deloc practic.

Cum ar fi să aveți un singur card pentru toate aceste magazine ?

Da, acest lucru este posibil cu cardul Cashback World. Acest card nu îți oferă puncte și steluțe, ci bani înapoi. Cu fiecare cumpărătură de la comercianții parteneri primești bani înapoi într-un cont personal.

Plata produselor și serviciilor se face integral însă reducerea aferentă comercianților se va direcționa într-un cont personal, asemănător unei pușculițe.

Acest card poate fi folosit la toți comercianții parteneri din întreaga lume, practic este un card internațional ce poate fi folosit într-o comunitate de milioane de cumpărători.

Puteți obține acest card gratuit apăsând pe imaginea de mai jos.

Cardul Cashback World

Care sunt avantajele tale la cumpărături cu un card Cashback World  ?

 • Cardul fizic Cashback World îți permite să faci cumpărături directe în Magazinele Cashback. Arăți cardul atunci când faci plata.
 • Cumpărături online la Magazinele Online partenere.
 • Beneficiați de cumpărături avantajoase la partenerii comerciali direct cu cardul, magazine online, bonuri valorice, eVoucher, shopping points, etc.
 • Returnarea a până la 5% din suma cumpărăturilor direct în contul tău bancar.
 • Viramentul se face săptămânal începând cu minim 43 lei colectați.
 • Cardul tău poate fi găsit oricând în contul personal sau aplicația Cashback.
 • Flexibilitate la cumpărături datorită apicației Cashback World.

Descarcă aplicația Cashback World pentru iOS și Android

Aplicatia Cashback World

Datorită aplicației gratuite Cashback World profiți din mers de avantaje la toate cumpărăturile tale. Vei putea găsi în mod simplu magazine Cashback în apropierea ta prin geolocație (pe hartă) cu ajutorul GPS-ului. De asemenea prin intermediul aplicației mobile vei avea acces rapid la profilul personal, cardul Cashback, bonus de prietenie, shopping points și multe alte avantaje.

Alătură-te comunității de parteneri comerciali – Cashback Solutions

Așa cum vorbeam mai devreme, Cashback World este o comunitate de cumpărători și comercianți. În momentul de față, această comunitate s-a dezvoltat în peste 40 de țări, cu 13 milioane de membrii, în continuă creștere, și peste 130.000 de comercianți în întreaga lume.

Dacă ești întreprinzător și ai o mică afacere (întreprindere), un magazin online sau ești reprezentantul unei companii mari sau mărci de renume, ai posibilitatea să treci de la statutul de cumpărător la cel de comerciant prin programul de fidelizare a clienților oferit de platforma Cashback Solutions.

Iată doar câteva din avantajele oferite în calitate partener comercial în această mare comunitate de cumpărători?

 • Atragerea de clienți noi.
 • Fidelizarea clienților.
 • Reducerea costurilor.
 • Creșterea volumului rulajelor.
 • Venituri suplimentare.

Alătură-te acum acestei comunitați de cumpărători accesând link-ul de recomandare Cashback World.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.