Media

octombrie 26, 2018 la 12:41 am

Cum am ajuns să-mi cumpăr online detergent pentru rufe

Cum am ajuns să-mi cumpăr online detergent pentru rufe

Faptul că putem să cumpărăm online orice ne dorim, nu cred că mai este o noutate pentru noi, însă, recent, am realizat că, deși plasez comenzi online des, nu mi-am comandat până acum produse uzuale, pe care le putem găsi și în supermarket sau la magazinul din colț.

Acum cateva zile mi-a atras atenția o reclamă pe Facebook la un magazin online cu produse pentru curățenie, detergenti pentru rufe, igienă personală, cosmetice, etc … și am vizitat site-ul respectiv. De parcă știau că nu mai am detergenți în debara.

Am fost surprins să găsesc o grămadă de produse pe care eu le folosesc în mod frecvent (detergent, balsam de rufe, șampon și gel de dus, … ) la niște prețuri mai bune decât în supermarket, așa că le-am comandat.

Cei de la homemart.ro au fost foarte prompti și a 2-a zi comanda mi-a fost livrată prin curier rapid.

După această comandă de produse curățenie și întreținere, mi-am dat seama că am mult mai multe beneficii dacă îmi comand online genul acesta de produse:

  • prețurile produselor sunt mai mici decât în supermarket.
  • găsesc produsele dorite mult mai rapid.
  • produsele dorite sunt în permanență pe stoc.
  • nu mai pierd timp în trafic și la casele de marcat. -> Castig timp pentru mine!
  • nu-mi place aglomerația și în felul acesta reușesc să o evit.
  • Pot face comanda oricând.
  • Primesc produsele la ușă, deci nu mai trebuie să car produsele până în casă (de obicei, îmi cumpăr detergent de rufe în cantități mari și trebuie să fac cel puțin două drumuri de la mașină până în casă).

Nu vă gândiți că am comandat ieri, a trecut ceva vreme de la prima comandă și pentru că am ajuns un client mulțumit am considerat că ar fi o idee bună să dau această informație mai departe.

Așadar, comandând online ne ușurăm viața de zi cu zi și ne putem concentra pe lucrurile mult mai importante.

Toate acestea la un preț mult mai mic. Chiar și cu reduceri substranțiale la multe produse.

Pentru că sunt client fidel, am primit de la homemart.ro un voucher cadou pe care îl voi împărții cu voi, cei care citiți acest articol.

Astfel, în momentul în care te-ai decis să plasezi o comandă, folosește acest acest cod (TP2H) pentru a primi o reducere de 5%.

Această reducere este valabilă doar o singură dată, pentru o singură comandă, așa că încercați să plasați o comandă cât mai mare pentru o reducere cât mai mare. Și de ce nu, poate dacă veți comanda la fel de mult ca mine, veți putea beneficia și voi de cupoane de reduceri mai des.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.