Media

decembrie 8, 2015 la 2:50 pm

Cutii de ambalare personalizate de la eMag

Cutii de ambalare personalizate de la eMag

Nu este un articol sponsorizat, nici o intenție in acest sens, vorbim despre eMag, totuși.

Nu sunt un fan eMag. Pentru tot felul de bunuri, încerc să mă orientez către alte magazine  online cu prețuri mai mici. În cazuri extreme când prețul și stocul produsului dorit este disponibil doar la eMag nu am rețineri in a achiziționa.

Sunt obișnuit să primesc coletele în cutii folosite de multe ori, rupte, murdare, mult scotch, tot felul de alte brand-uri lipite, awb-uri expirate s.a.m.d.. Important este să primim coletele.

Așteptam de la eMag o comandă de două produse cu dimensiuni reduse, cât să ții in palme cele două cutii. De fel nu sunt surprins de brizbrizuri publicitare care să-ți încânte privirea până îți golește cardul.

eMag m-a uimit, m-a surprins, au ridicat standardul, sunt profesioniști. Cele doua produse așteptate au venit ambalate separat în cutii personalizate cu eMag. Am rămas plăcut impresionat, îmi părea rău să tai cu cutter-ul cutiile.

Stop, cutiile sunt frumos personalizate cu logo, cartonul este solid, sunt curate, ambalate ca de cadou. De cutter nu mai am nevoie, pe lateral au fermoar din hârtie ce permite deschiderea cutiei. Îmi place ideea lor. Imaginile de mai jos vor completa cele spuse.

Cutii de ambalare personalizate

Bănuiesc că tipul acesta de ambalare are în spate și o strategie de marketing, ar fi costisitor să-și permită livrarea tuturor produselor în astfel de ambalaje.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.