Media

iunie 8, 2016 la 6:39 pm

Documentar – Istoria lumii nu este cea pe care o credem

Documentar - Istoria lumii nu este cea pe care o credem

De-a lungul ultimilor mii de ani am deviat de la propria noastră istorie, poveștile despre trecutul nostru au fost traduse și interpretate greșit, modificate complet pentru nivelul nostru de a putea înțelege realitatea, și am lăsat pe dinafară multe lucruri pe care nu le putem explica.

Percepția modernă despre istoria noastră provine din prea multe direcții, foarte multe informații lipsesc din puzzle.

De exemplu, piramidele Giza, nu există nici o teorie modernă care să explice cum au fost realizate aceste construcții, individual, fiecare bloc de piatră care cântărește aproximativ 2.5 tone nu poate fi mișcat de 15 oameni, dar să mai fie cărat pe o distanță de sute de mile și plasate una peste alta cu asemenea precizie încât nici cea mai nouă tehnologie nu poate realiza asemenea performanță.

Ca să nu mai vorbim că aceste trei piramide au fost aliniate perfect cu cele trei stele din constelația Orion, Alnitak, Alnilam și Mintaka.

Istoria lumii nu este cea pe care o credem, multe lucruri pe care le considerăm adevărate nu sunt în tocmai reale, noile descoperiri arheologice au zguduit bazele despre ceea ce credeam că știm despre propria noastră existență.

Multe dintre orașele străvechi, descrise în texte antice și manuscrise au fost considerate mituri deoarece nimeni nu putea dovedi existența lor, până când aceste așezări au fost descoperite de către arheolegi.

Într-unul din aceste orașe au fost descoperite sute de tablete din lut inscripționate în simboluri cuneiforme care ascund informatii străvechi despre istoria și originile omenirii înapoi cu 500.000 de ani.

Am putea crede că aceste ființe nu cunoșteau istoria pământului, au înscenat totul invetând povești gravate pe tablete de lut pentru a explica în detaliu
de unde vin.

În orice caz, dacă acest lucru este adevărat, cum putem explica informațiile pe care acești oameni le cunoșteau despre univers. Dogonii și sumerienii,
aparent primitivi, cunoșteau toate planetele din sistemul nostru solar, de asemenea și procesiunea echinocțiilor, o sarcină complicată pentru un istoric contemporan pentru că durează 2.000 de ani de observație pentru a constata că pământul are înclinare. Sumerienii știau acest lucru încă din prima zi a existenței
lor ca civilizație.

Mai multe dezvăluiri corelate în documentarul de mai jos. Vizionare plăcută.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.