Tehnologie

martie 22, 2016 la 9:20 pm

Echipa de dezvoltare din spatele jocului de strategie “Boom Beach”

Echipa de dezvoltare din spatele jocului de strategie "Boom Beach"

Pentru dezvoltarea unui joc pentru terminalele mobile ai nevoie de o echipă talentată și creațivă, cu un plan strategic foarte serios astfel încât să ții pasul cu tendințele tehnologice.

Boom Beach, este un joc video online de strategie oferit gratuit de către compania finlandeză Supercell.

Dacă nu ați aflat până acum de acest joc, merită să-l încercați, s-ar putea să devină unul dintre jocurile preferate, produce dependență.

Chiar dacă este un joc stategic de luptă ce simulează un conflict armat, cu forțe militare inspirate din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, elementele grafice oferite sunt foate haioase cu efecte de animație foarte prietenoase și interactive.

Boom Beach poate fi instalat atât pe telefoane cât și pe tablete cu sistem de operare Android sau iOS.

Distracția incepe pe o insulă, care de fapt este și baza pe care trebuie s-o dezvolți prin actualizări periodice de clădiri, trupe, armament, și care la rândul tău vei avea posibilitatea să ataci alti participanti la joc pentru colectarea de medalii și resurse necesare pentru dezvoltare.

Instalat pe tablete jocul oferă o experiență unică, elementele de grafică stimulează interacțiunea, oferă un spațiu mult mai mare de manevrabilitate a hărții de joc cu posibilitatea de zoom pentru zonele de vizualizare în detaliu fără a pierde din calitatea grafică.

Fiind o aplicație ajunsă la maturitate, sunt oferite actualizări periodice ale jocului, asftel, apar noi elemente grafice și opțiuni de care vei avea nevoie pentru a deveni un combatant de temut.

O parte din echipa de dezvoltare: Veli (game designer), Timur (game lead), Touko (game designer), Antti (game designer), Matti (game artist), Hrvoje (game artist), Jon (senior game programmer), vă vor prezenta din culizele realizării acestui joc în videoclipul de mai jos.

Echipa de dezvoltare de la Boom Beach

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.