Extrem Turism

iunie 17, 2016 la 6:18 am

Exchibiționism montan cu Flaviu Cernescu spre crucea de pe Muntele Caraiman

Exchibiționism montan cu Flaviu Cernescu spre crucea de pe Muntele Caraiman

Flaviu Cenescu cunoscut și ca Daredevil, este cunoscut pentru exchibitionism si explorări montane.

Flaviu Cenescu a pornit spre una din cele mai mari provocări montane, în primul rând el trebuie să ajungă acolo, ceea ce înseamnă ca trebuie să ia o telecabină pentru a ajunge în vârful muntelui. De acolo, pedalează pe un monociclu de-a lungul unei poteci pietruite pentru a ajunge pe culmea muntelui.

Obiectivul lui este Crucea Eroilor, înaltă de 28 metri, amplasată pe șaua masivului Caraiman la altitudinea de 2291 metri. Flaviu parcurge acest traseu deseori, de data aceasta a fost invitat pentru a se cățăra pe structura metalica pentru a o promoca ca atracție turistică.

Crucea Eroilor este un monument construit între anii 1926-1928 pe Muntele Caraiman, pentru a cinsti memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial. Monumentul este menționat și în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai mare cruce aplasată la o asemenea altitudine.

Pentru a ajuge la structura metalică, Flaviu trebuie să urce prin interiorul bazei de beton. Crucea are o scară de întreținere, însă, Flaviu preferă să se cațere pe exteriorul structurii și să execute mișcări de exchibiționism fără nici un echipament de siguranță.

Exchibiționism montan cu Flaviu Cernescu spre crucea de pe Muntele Caraiman

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.