Dezvoltare Tehnologie

octombrie 19, 2016 la 10:59 am

Fi modern, profită de avantajele cumpărăturilor online

Fi modern, profită de avantajele cumpărăturilor online

De la prima oră a dimineții accesăm internetul pentru aproape orice avem nevoie, indiferent că sunt activități profesionale sau personale. Practic internetul a revoluționat modul în care trăim și interacționăm cu tehnologia.

Am ajuns să renunțăm a mai merge în magazine pentru a face cumpărături, din ce în ce mai mult ne îndreptăm către magazinele online.

Există o gamă atât de variată de produse și servicii încât nici un centru comercial nu poate să ne ofere toate produsele și serviciile de care avem nevoie. Chiar dacă ar fi posibil acest lucru, aceste centre comerciale ar trebui să fie așa de mari încat am pierde foarte mult timp plimbându-ne de la un magazin la altul.

Cu siguranță vi s-a întâmplat să mergeți atât de mult printr-un centru comercial încât la final să fiți la fel de obosit ca un sportiv de maraton.

Din ce în ce mai mulți comercianți înțeleg necesitatea de a fi prezenți și în mediul online, asta nu înseamnă că magazinele se vor închide, ba din contră, multe se vor deschide, altele îți vor micșora spațiul comercial dar vor fi mult mai prezenți în mediul online.

Prezența unui comerciant în mediul online înseamnă în primul rând informare pentru client, indiferent de tipul afacerii tale clientul trebuie să știe cu ce te ocupi exact și de unde să te ia. Ești în aproprierea lui !? în același cartier, localitate, oraș sau țară !? prețurile tale sunt avantajoase în raport cu serviciile și produsele oferite !? recenziile și comentariile despre modalitatea ta de a-ți oferi serviciile sunt pozitive !?

Probabil că va mai dura ceva timp până când să ajungem să comandăm totul online. Suntem deja la nivelul în care cumpărăturile online au ajuns într-o etapă ce oferă confort și comoditate celor care profită de avantajele acestei tehnologii.

Este confortabil să comanzi online

Chiar dacă România are cea mai mare viteză de acces la internet din întreaga Europă, stăm la coada clasamentului când vine vorba de volumul cumpărăturilor online înregistrat la nivel național.

Întru-un fel ar trebui să ne bucure acest lucru, comerțul online în România are un potențial uriaș de dezvoltare și poate fi o rampă de lansare pentru multe startup-uri care se orientează către domeniul comerțului online.

Este confortabil să comanzi online

Confortul este probabil cel mai mare avantaj ce-l poate oferi cumpărătura online, nu mai trebuie să te îmbraci și să te deplasezi până la magazinul preferat, nu trebuie să treci prin aglomerație, nu stai la rând, nici măcar nu trebuie să aștepti ca magazinul să se deschidă, poți face cumpărături 24/7. Relaxat din fața calculatorului vizitezi website-ul magazinului și plasezi comanda pentru produsele dorite.

Magazinele online oferă prețuri mai bune și promoții atrăgătoare în comparație cu magazinele fizice. Produsele comercializate sunt preluate direct de la producător sau importator fără implicarea unui intermediar.

Magazinele online oferă o varietate mare de produse în comparație cu magazinele fizice, astfel cumpărătorul are posibilitatea să aleagă dintr-o gamă foarte mare de produse, se poate informa și poate compara modele și prețuri.

Mediul online permite dezvoltarea unei comunități sociale care își exprimă parerile pro sau contra prin evaluări și comentarii.

Într-un stil de viață materialist, singura resursă care poate rivaliza cu banii este timpul. Oamenii care deja au facut un obicei în a efectua cumpărături online știu cel mai bine cât de rapid și eficient este să profiți de acest avantaj.

Unele magazine online oferă servicii încluse de ambalare personalizată pentru cadouri. Din fața calculatorului, comanzi produsul dorit, selectezi ambalare personalizată, plătești cu cardul și trimiți comanda prin curier exact la adresa persoanei careia dorești să-i oferi cadoul.

Un comentariu

  1. Pingback: Ce să faci pe timp de pandemie când izolarea este impusă - Blogoteca.eu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.