Modă Sport

august 10, 2016 la 10:20 pm

Ghete baschet Nike Air Max CB 34

Ghete baschet Nike Air Max CB 34

Ghetele de baschet Nike Air Max CB 34 nu este unul dintre cele mai noi modele lansate de către Nike.

Este vorba de un model retro, lansat de Nike în 1994 și personalizat pentru Charles Barkley (CB) care în acea perioadă activa ca jucător profesionist la echipa Phoenix Suns, pe poziția de power forward, cu numărul de tricou 34, din campionatul american NBA.

Charles Barkley Phoenix Suns

Nike Air Max CB 34 a beneficiat de tehnologia Air Max 2, un sistem revoluționar de perne cu aer, amplasat pe toată suprafața tălpii pentru a oferi o protecție maximă la impact pe perioada aterizărilor repetate.

Tehnologia Air Max 2 este foarte apreciată de sportivii de performanță. Încălțămintea cu perne de aer este mai ușoară, reducând consumul de energie al sportivului. Sistemul de amortizare cu perne de aer absoarbe forțele de impact ale piciorului la contactul cu solul protejând mușchii, articulațiile, ligamentele și tendoanele.

Nike Air Max CB 34

Ca aspect, arată bestial, după cum se poate vedea, tocmai de aceea i-am cumpărat, astept critici să vedem unde au greșit design-erii. Nu vă duceți la magazinele Nike din România pentru că nu-i veți găsi. Au fost cumpărați din America și trimiși prin cineva. Dacă aveți această posibilitate, este de preferat să cautați pe magazinele online din America sau UK.

Nike Air Max CB 34 vine în trei variante de culori: negri, albi și gri. I-am ales pe ce negrii pentru că sunt mai ușor de întreținut.

Nike Air Max CB 34

Sunt confecționați din piele ecologică, cu foarte multe cusături și ornamente de aspect. Cu toate acestea, calitatea produsului este remarcabilă.

Încălțați vin mănusă pe picior. În zona de închidere a șireturilor, patru panglici elastice țin piciorul fix fără a mai fi nevoie legarea șireturilor. La fel, șireturile nu au găuri de prindere, un sistem de găici oblice permit șiretului să realizeze o legătură fermă.

Nike Air Max CB 34

Încălțat cu ei vei fi mai înalt, talpa are o înălțime de 3 cm pe o suprafață de două treimi din suprafață datorită sistemului de perne cu aer. Talpa exterioară este dură cu elemente de design care permit o tracțiune bună, în special pe suprafețele de joc acoperite cu parchet.

În călcâi pe talpă, un orificiu transparent evidențiază prin pernă logo-ul jucătorului emblematic Charles Barkley. Va trebui să fiu atent pe unde calc, orice obiect ascuțit poate sparge perna. Chiar și cu perna spartă ghetele pot fi folosite fără probleme o perioadă de timp până se deformează talpa, deoarece acele perne sunt umplute cu aer la o presiune între 5 – 25 psi.

Nike Air Max CB 34

Chiar dacă au perne de aer, senzația de confort este simțită la fel ca la orice pereche de încăltăminte conformabilă. Nu plutesc în ei și nici nu mă ajută să zbor. Această tehnologie ajută piciorul să fie mult mai protejat după perioade lungi de efort fizic.

Prezentare video Nike Air Max CB 34

Un comentariu

  1. Pingback: De ce este bine să practici baschet în mod regulat !? - Blogoteca.eu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.