Conștiință Sănătate

ianuarie 9, 2021 la 12:55 am

Glanda pineală sau “al treilea ochi” și secretele ascunse ale acesteia

Glanda pineală sau "al treilea ochi" și secretele ascunse ale acesteia

În zona centrală a creierului găsim o mică glandă în formă de con de pin, glanda pineală, ce pare a fi una dintre cele mai misterioase părti ale corpului omenesc.

Știm că această glandă secretă serotonină, melatonină, neurotransmițători ce reglează ciclul somnului și trezirea cu rol important în starea de spirit.

De asemenea, se pare că această glandă produce DMT (dimetiltriptamină), un neurotransmițător ce crează o stare naturală psihodelică a conștiinței. Dacă este adevărat, această glandă are un rol crucial la nivel psihologic, și s-ar putea să dețină și cheia deblocării intregului potențial uman.

Secretele glandei pineale

În această glandă există apă cu cristale care au proprietăți piezoelectrice. Un alt fenomen ce se manifestă la această glandă se numește piezoluminiscență.

Imaginați-vă că aveți o brichetă cu quartz, acea scânteie care aprinde bricheta este de la un cristal sub compresie. Atunci când un cristal este sub compresie eliberează fotoni. În creier avem mici cristale care au calitatea de a elibera fotoni producând efect de luminiscență.

În glanda pineală mai există și cristale care au proprietăți de piezocromatism ce au capacitatea de a elibera toate culorile în spectrul de lumină a curcubeului. DMT-ul este substanța chimică principală ce participă la manifestarea acestui fenomen.

Când DMT-ul este sintetizat de organism și activat se produce o explozie de culori. DMT-ul se manifestă în glanda pineală ca niște lentile ce ne permit să percepem și alte zone ale realității ce în mod normal nu ne sunt accesibile.

Imaginați-vă zeitățile religiilor, Buddha cu acea aură, Iisus cu luminiscența în jurul capului. Sunt reprezentări grafice ale fasciculelor luminoase sub influența activă a glandei pineale.

Multe tradiții antice și mistice știau de potențialul glandei pineale. Anticii greci credeau că este conexiunea noastră cu realitatea gândurilor. Budiștii identificau această glandă cu simbolul trezirii spirituale. Hindușii asociau glanda pineală cu al treilea ochi sau chakra intuiției și clarviziunii. Creștinii pretindeau ca ochiul este lampa corpului și astfel dacă ochiul este curat, la fel și corpul, va fi plin de lumină.

Glanda pineală este sămânța sufletului uman

Glanda pineală pare a fi puntea de conectare dintre realitatea fizică și cea spirituală.

Cele 7 chakre sunt conectate la câte un organ. Cea de-a 6-a chakră (al treilea ochi) se suprapune cu glanda pineală. Se pare că vechile civilizații știau de existența și rolul acestei glande înainte ca noi să știm ceea ce știm azi despre glanda pineală la nivel științific.

Chakra Ajna - al treilea ochi

Glanda pineală este poziționată în interiorul unui țesut constituit din celule pinealocite. Celulele pinealocite sunt asemănătoare celulelor retinei ochiului ce formează receptori ai luminii (conuri și bastonașe), tocmai de accea glandei pineale i se mai spune și ”al treilea ochi”.
Creierul nostru are în centru un al treilea ochi, și se pare că are aceleași conexiuni neuronale către cortexul vizual unde sunt procesate informațiile vizuale.

Dacă avem în corp mici cristale care vibrează și eliberează toate culorile curcubeului, iar oamenii care au avut experiențe spirituale din afara corpului sau între viață și moarte, pretind că au văzut o lumină argintie care leagă corpul fizic de cel eteric.

Se pare că această glandă pineală este puntea de legătură dintre prezența fizică și cea către alte dimensiuni ale realităților spirituale. Dacă acest lucru este adevărat, înseamnă că omenirea este pe drumul unei mari treziri a conștiinței. Această trezire nu vine însă fără provocări și obstacole.

Se știe ca fluorul interacționează cu funcționarea sistemului endocrin ce este reprezentat de diferite glande. Aceste glande sunt porți către conexiunile spirituale și straturile energetice. Fluorul ca substanță prezentă în corp închide ușa către conexiunile spirituale.

Se pare că ținem creierul blocat prin prezența fluorului ce blochează glanda pineala, aluminiul ce deconectează și distruge sistemul nervos, îndulcitorii artificiali, … etc. Nu suntem suficient de conștienți despre adevăratul potențial și nu ne trăim viețile la fel de sănătos și strălucitor așa cum am putea.

De aceea în zilele noastre avem tot mai mulți oameni care sunt într-un fel convinși, așa cum și știința ne învață că nu suntem altceva decât o creație biologică și că nu avem nici o altă existență dincolo de cea fizică. Aceasta este o filozofie periculoasă.

Ne confruntăm cu un număr tot mai mare de boli neurologice și vom ajunge să nu știm și să nu înțelegem ce se întâmplă.

În ciuda expunerii organismului la toxinele din mediul în care trăim și diferitele chimicale introduse în regimul alimentar, omenirea continuă să se trezească, în fiecare zi lumina schimbării răsare peste noi aducând surse neașteptate de iluminare.

Ceea ce oamenii nu realizează este că suntem guvernați de minciuni, iar glanda pineală este centrul conștiinței și poate fi afectată de fluxuri informaționale false. Chimia creierului lucrează în concordanță cu această glandă.

Razele de lumină ale soarelui ne guvernează conștiința

Când te trezești de dimineață, receptorii din spatele ochilor primesc lumină, sistemul nervos trimite semnale către glanda pineală, aceasta începe să secrete serotonină. Serotonina este un neurotransmițător utilizat de creier pe timpul zilei. Cantitatea de serotonină secretată de glanda pineală depinde și starea de spirit pe care o poate avea individul în diferite momente ale zilei.

În 2020 energia pământului a fost mai mare decât a fost în 2012 și va continua să crească. Toate furtunile solare care bombardează pământul demonstrează o creștere a actitivăților psihoactive ale oamenilor.

Dacă lumina modifică starea conștiinței, soarele este cel care ne da lumină și care este și el supus unor schimbări energetice, este posibil ca și conștiința noastră să sufere modificări.

Trecem printr-o perioadă de înaltă trezire spirituală

S-ar putea ca schimbările energetice ale soarelui din ultimi 20 de ani să fie motivul ce cauzează marea trezire a conștiinței.

Există o concepție greșită legat de controlul aurei umane (câmpul energetic), dar nu este. Necesită întreținere și stimulare pentru menținerea acestui câmp energetic. De aceea oamenii în vârstă își pierd bucuria vieții. Ceea ce poți învăța în mod simplu este că tot ceea ce reprezintă corpul tău se bazează pe stimularea fluxul energetic al undelor alpha.

Pentru prima oară în istorie, umanitatea ca un întreg se prezintă cu oportunități pentru a debloca potențialul care zace în interiorul fiecăruia prin evitarea toxinelor, bucuria razelor solare sau planificarea ședințelor de meditație ce vor putea îmbunătății capacitatea de funcționare a glandei pineale.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.