Modă

aprilie 19, 2016 la 4:36 pm

Încălțăminte casual Salomon XA Chill M Rawhide

Încălțăminte casual Salomon XA Chill M Rawhide

Căutam ceva nou cu care să mă încalț, să am confortul unui pantof sport, aspectul unui pantof obișnuit, cu materiale care să reziste la uzură în condiții de purtare de 8-10 ore pe zi. În sezonul 2014-2015, Salomon a lansat colecția de încățăminte casual cu care a fost prezent și în magazinele online de profil din România.

Modelul Salomon XA Chill M Rawhide mi-au plăcut din clipa în care am desfăcut cutia, mai ales că de-a lungul timpului am mai purtat câteva modele de încălțăminte de la Salomon, momentan sezonul de iarnă îl depășesc cu încredere într-o pereche de ghete Salomon Eskape Mid GTX Dark Titanium.

Motivul pentru care am ales să-mi cumpăr modelul Salomon XA Chill M Rawhide a fost aspectul pantofului și experiența plăcută față de modelele anterioare ale brand-ului Salomon.

Și de această dată am rămas impresionat, la exterior piele naturală, nu ecologică, repet, piele naturală de căprioară 100% ce oferă durabilitate și confort termic, la interior, material textil și piele foarte fină în zona de contur a gleznei.

În partea din față degetele sunt protejate de un bombeu din cauciuc turnat, practic, toată talpa intermediară este galvanizată, iar talpa exterioară oferă durabilitate și stabilitate datorită tehnologiei Salomon Contagrip.

O foarte mare importanță o au șireturile când vine vorba despre o încălțăminte de calitate, sau mă rog, încălțămintea poate fi de calitate iar șireturile foarte proaste. Este cunoscut faptul că unele părți ale unui pantof pot fi fabricate de companii subcontractante, iar acestea la rândul lor o pot da în bară.

Când stai încălțat o bună perioadă din zi, este neplăcut ca datorită șireturilor să fi atent în permanență, dacă nu cumva ți s-au dezlegat șireturile. De obicei se întamplă când ai șireturi rotunde, de mătase sau sintetic ce nu permite priză la fundă.

Încălțările Salomon XA Chill M Rawhide au găici metalice prinse prin capsare și șireturi rotunde, spre norocul meu … din bumbac sau cânepă, legătura șiretului se face fermă fără a se lărgii sau desface.

În funcție de anatomia piciorului, atunci când pantoful este nou, dacă șiretul nu este legat strâns, un joc al călcâiului și o piele sensibilă în zonă poate produce iritație o perioadă scurtă de timp.

Salomon XA Chill M Rawhide este o încălțăminte casual ce poate fi purtată cel mai bine toamna și primăvara, chiar și în ierni ușoare cu precipitații reduse. Vestimentar, pot fi purtați la orice tip de pantaloni, excludem însă pantalonii eleganți de stofă, sau poate preferați aparițiile excentrice.

Tălpicul interior este realizat din spumă de înaltă calitate tehnologică oferit de liderul internațional Ortholite, companie care produce tălpici pentru mai bine de 175 milioane de perechi de încălțăminte anual pentru brand-uri renumite care produc încălțăminte sportivă.

Galerie foto Salomon XA Chill M Rawhide

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.