Modă

iulie 27, 2016 la 7:56 pm

Încălțăminte sport Nike Nightgazer pentru bărbați

Încălțăminte sport Nike Nightgazer pentru bărbați

Toată lumea are nevoie de încălțăminte casual și confortabilă, vă recomand Nike Nightgazer, un model destul de nou produs de către Nike, distribuit preponderent în magazinele din Europa.

O încălțăminte sport care este de ceva vreme pe piața din România, care se vinde foarte bine, și care probabil se va mai găsi în magazine o perioadă lungă de timp.

Existăm într-o piață unde magazinele online sunt cele care distribuie în exclusivitate unele modele de încălțăminte. Nike Nightgazer a fost achiziționat tot online, așa că pentru cei interesați de aceast model, pot lua în considerare această recenzie.

Nike Nightgazer

Nike Nightgazer este varianta de buget pentru clasicii Nike Air Max 90. Dacă nu vrei să distrugi frumusețe de Air Max 90 prin drumurile tale de zi cu zi, Nike Nightgazer sunt alegerea potrivită.

Talpa exterioară este mai dură și acoperă o suprafață mare la nivelul solului. Talpa interioară este moale, destul de groasă și plină până la călcâi unde ajunge la o grosime de 2.5 cm, abosorbind foarte bine șocurile către articulatiile piciorului. Un ornament din plastic în partea din spate îți dă impresia că talpa este prevăzută cu pernă de aer în zona călcâiului.

Nike Nightgazer

Materialele din care este confecționată partea superioară sunt moi și flexibile, piele întoarsă ecologică, bumbac și textil sintetic rezistent la îndoiri îndelungate. Fi fără grijă, chiar și cea mai dificilă anatomie a piciorului vă scăpa de bătăturile unei perechi noi de încălțăminte.

Nike Nightgazer vine în diferite variante de culoare: albastru, negru, mov, gri, bleomarin, rosu, și variații ale acestor culori.

Dacă vrei să-i porți fără a te lega la șireturi, nu este perechea potrivită. Chiar dacă poziția piciorului este comodă, poziția călcâiului este ușor înaltă și-ți va alunea piciorul în față deformand încălțămintea.

Nike Nightgazer

Chiar dacă Nike este un producător de încălțăminte sportivă, acest model este potrivit mai mult pentru situații casual de zi cu zi, când comoditatea este scopul principal. Sunt potriviți pentru mers recreațional, alergare ușoară, sala de forță, fitness, dans sportiv, etc.

La interior îi poți păstra curați schimbând ciorapii zilnic, iar la exterior pot fi curățați cu o lavetă umezită în apă sau cu un pic de detergent dacă sunt foarte murdari. Și masina de spălat este o variantă, dar nu foarte des, iar temperatura apei sa fie la 0.

Prezentare video Nike Nightgazer pentru bărbați

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.