Agrement Social

aprilie 23, 2017 la 4:46 pm

Leneveală capitală la Verde Stop Arena

Leneveală capitală la Verde Stop Arena

În zona Floreasca din Capitală, pe Strada Barbu Văcărescu, nr. 161-164,  a avut loc un eveniment urban de lene capitală, Lazy Day organizat de Verde Stop Arena.

Pe terenul unei vechi baze sportive, transformat într-un spațiu polivalent de evenimente în aer liber, pe un gazon proaspăt și plin de păpădii, urmașii generației hippie, hipsterii de azi și repezentanții culturii urbane au populat zona divinizând soarele greu de găsit în ultima perioadă.

Intrarea a fost liberă cu tot cu biciclete, cărucioare copii și animale de companie. Nu trebuia să te aștepți la mare lucru, publicul a cerut un eveniment boem pentru a răsfăța lenea. Mai departe, tu alegi dacă se merită să miști un deget.

Zvonurile că este ediția inaugurală a ajuns la urechile tuturor prin ciripitul păsarilor din prejurul copacilor. Așa că pentru următorul eveniment veți ști la ce test vă este pusă lenea.

Muzica bună a fost chemarea, ritmul funky punea în mișcare măcar degetele de la picioare dacă te prindea lat în iarbă.

Admosferă plăcută într-o zi de primăvară

Multă bere, brună, blondă și nefiltrată, iar pentru șoferi cafea și suc proaspăt de portocale. După toate astea ți se deschide apetitul pentru ceva delicios …  câteva camionete mobile de la Yiorgos Gyros, Peşte Pâine, Camionetta și Gourmet Street Food îți puteau satisface capriciile culinare.

Trage cu ochiul la galeria de imagini de mai jos, fi pe fază … dacă nu ești plecat din oraș, este păcat să pierzi tot finalul de săptămână printre betoane.

Leneveală capitală#verdestop #leneveala #primavara #soare

Posted by blogoteca.eu on 23 Aprilie 2017

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.