Auto-moto Extrem

aprilie 13, 2016 la 11:19 pm

Motocicletă cu 4 roți Lazareth LM 847 și motor Maserati V8 470 HP

Motocicletă cu 4 roți Lazareth LM 847 și motor Maserati V8 470 HP

Încă de mici băieții sunt atrași de vehicule pe două sau patru roți, de motoare puternice, design futurist, scârțâituri de roți, adrenalina vitezei și a riscului.

La început vrei o mașinuță de jucărie, cu care să te joci cu ea pe modelele covorului din camera de zi, după aia vrei o tricicletă, mai crești un pic, vrei o bicicletă mare, dar fără roți ajutătoare chiar dacă genunchii și coatele tale vor fi pline de răni, euforia generată de această bucurie te ghidează să mergi mai departe.

Ajungi să cunoști toate numele companiilor care produc autovehicule, denumirile mașinilor și motoarelor de serie, te informezi despre specificațiile tehnice, îți cumperi bilete la saloane auto, analizezi broșurile și prețurile, îți faci planuri în perspectivă pentru achiziții.

Ajungi acasă cu un teanc de reviste pe care le frunzărești zi de zi, și rămâi cu mintea la acele mașinării cu săptămânile, într-un final fără rezultat. Trece o vreme, regăsești revistele prin casă și iar te apuci de aceeași nebunie, o nebunie care pentru fiecare în parte se transpormă într-o pasiune mai mult sau mai puțin realizabilă.

Unii ajung sportivi de performanță în competiții de profil sau simpli șoferi împătimiți ai condusului, alții ingineri în industria auto, designeri, mecanici, amatori de ocazie … ș.a.m.d.

Când crezi ca ai văzut totul, ca în legile lui Murphy, apare ceva care să șocheze, să te uimească, un vehicul cu care parcă ai da o tură de probă, să simți pe propria piele senzația unei mașinării nou-nouțe care să funcționeze perfect.

În cazul de față vorbim de Ludovic Lazareth, un designer francez care uimește de fiecare dată prin creațiile sale excentrice prezentate la saloanele auto. Lazareth LM 847 este o motocicletă pe 4 roți echipată cu un motor Maserati V8 4691 cc cu 32 supape ce dezvoltă 470 HP.

Aproape că nu știi care este fața și care este spatele la această motocicletă, pentru a pilota un Lazareth LM 847, poziția în șa nu ar fi tocmai ergonomică dar la ce putere are motorul, ar fi suficient să ai priză bună pe ghidon astfel încât la viteze mari să-ți simți corpul ca un steag în bătaia vântului.

Videoclip motocicleta Lazareth LM 847 cu motor Maserati V8

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.