Media Tehnologie

decembrie 6, 2016 la 7:53 pm

Narcos Cartel Wars, joc de strategie pentru terminale cu Android și iOS

Narcos Cartel Wars, joc de strategie pentru terminale cu Android și iOS

Fanii serialului de televiziune Narcos, difuzat de Netflix, unde este prezentată acțiunea de capturare a traficantului de narcotice columbian Pablo Escobar, au un motiv în plus de bucurie. Casa de producție cinematografică Gaumont Television a făcut echipă cu FTX Games pentru dezvoltarea unui joc de strategie similar filmului Narcos.

Aplicația “Narcos: Cartel Wars” este disponibilă pentru terminalele mobile din septembrie 2016. După numai patru luni, datorită popularității jocului, numărul de descărcări a ajuns la peste 1 milion pentru terminalele mobile cu sistem de operare Android.

Dacă nu ai reușit încă să vezi serialul, dar ești pasionat de jocuri strategice cu planșe de luptă în timp real, merită să-l incerci, poate provoca dependență.

Narcos Game - Dominate Rival Cartels

Vei păși în rolul unui personaj periculos, liderul unui cartel mafiot, care acționează în forță pentru a colecta putere, respect și loialitate. Uneori oamenii răi fac lucruri bune, în cele din urmă trebuie să se decidă, de acum încolo nu mai ești în siguranță “Plata o Plomo?”… bine că este doar un joc :).

Câteva episoade din prima serie a filmului Narcos și totul devine mai ușor, vei identifica rapid instrumentele și planșa de joc. Primești în administrare o proprietate pe care trebuie s-o gestionezi planificând atacuri înpotriva cartelurilor adverse pentru a obține resurse necesare dezvoltării.

Narcos Game - Battlefield

Împreună cu alți participanți se pot crea alianțe în carteluri de până la 50 de membri pentru a ataca alte carteluri. Alăturându-te unui cartel poți beneficia suplimentar de recompense și bonusuri pentru a avansa la nivel superior, de asemenea vei putea contribui cu resurse ajutând cartelul să se dezvolte.

Este posibil ca terminalul tău să nu regăsească listat jocul în meniul de aplicații, ori versiunea sistemului de operare este prea veche, ori componentele hardware ale terminalului nu suportă funcționarea optimă a acestui joc.

Prezentare video joc Narcos Cartel Wars

Pentru o experiență multimedia cât mai plăcută este recomandat să înstalați jocul Narcos pe terminale a căror ecrane au dimensiuni mai mari de 5 inch și cu o conectivitate bună la internet (3G minim sau Wi-Fi local connection).

Accesează link-ul de mai jos pentru a descarcă aplicația aferentă sistemului de operare.

app-store-badge-android

app-store-badge-ios

Save

Save

Save

Un comentariu

  1. Pingback: Smartphone Allview X3 Soul Style - Blogoteca.eu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.