Gadget Tehnologie

noiembrie 2, 2016 la 9:59 pm

Reportofon digital Olympus WS-831 cu port MicroSD și USB retractabil

Reportofon digital Olympus WS-831 cu port MicroSD și USB retractabil

Olympus WS-831 este un reportofon stereo de mici dimensiuni, compact și ușor, indispensabil pentru întâlniri de afaceri, studiu, sau alte activități de zi cu zi. Olympus WS-831 este perfect portabil, suficient de mic pentru a fi transportat oriunde și suficient de inteligent pentru a oferi tot ce ai nevoie.

În cutie Olympus WS-831 vine însoțit de manualul de utilizare și o baterie alcalină LR03 sau AAA de 1.5V cu care poți înregistra sau reda sunet timp de aproximativ 30 ore. Reportofonul Olympus WS-831 are carcasa din plastic de culoare argintie cu dimensiuni de (HxLxA) 101 x 40.6 x 15.1 mm și o greutate de doar 54g.

Ecranul este monocrom cu afișaj matricial care îți dă impresia că interfața de gestionare a funcțiilor aparatului este învechită. După o navigare rapidă vei deprinde cu ușurintă rolul fiecărui buton.

Reportofon digital Olympus WS-831 cu port MicroSD și USB retractabil

Olympus WS-831 oferă două variante de stocare a înregistrarilor, prima modalitate de stocare pusă la dispoziție de către producător este memoria internă de 2GB ce poate înregistra până la 490 de ore, iar cea de-a doua variantă este portul extern de conectare a memoriei detașabile microSD/microSDHC cu suport de maxim de 32GB.

Cu acest reportofon devi productiv, un avantaj notabil pentru accesarea rapidă a înregistrărilor de pe memoria internă o reprezintă stick-ul USB retractabil prezent în partea inferioară a aparatului pentru o conectare rapidă la orice calculator cu sistem de operare Win XP maxim SP2, Win Vista, Win 7/8/10, Mac OS X, chiar și versiuni de Linux.

Reportofon digital Olympus WS-831 cu port MicroSD și USB retractabil

În partea superioară a reportofonului Olympus WS-831 se află microfonul direcțional cu aspect la 90° ce creează o calitate stereo superbă, și care permite redarea atmosferei dintr-o întâlnire, inclusiv direcția sau locația vorbitorilor.

Filtrul Low-Cut elimină în mod eficient nivelul de zgomot de frecvență redusă, cum ar fi cel provenit de la aparatele de aer condiționat, proiectoarele sau vântul în aer liber, pentru a permite înregistrări şi mai clare.

Se pot realiza înregistrări sigure, de înaltă calitate, prin alegerea scenei (întâlnire, conferință, curs, dictare) în care dorești să înregistrezi. Recorder-ul stabilește apoi instantaneu parametrii de înregistrare corecți.

Tot în partea superioară a reportofonului se regăsesc două porturi audio jack de 3.5 mm, unul pentru conectare microfon suplimentar (sau lavalieră) iar celălalt port pentru redare sunet prin căști.

Reportofon digital Olympus WS-831 cu port MicroSD și USB retractabil

Difuzorul încorporat circular de 18 mm permite redarea rapidă a sunetului însă nu în cele mai bune condiții. Vei avea impresia că aparatul este defect. Orice înregistrare realizată cu Olympus WS-831 poate fi verificată pentru a testa nivelul de calitate al sunetului cu un set de căști stereo sau orice alte boxe de calculator.

Vei fi surprins de claritatea și nivelul înalt al calității sunetului înregistrat chiar și cu setarile implicite cu care vine configurat reportofonul. Dacă dorești mai mult, se pot configura parametri de înregistrare în format MP3 la o calitate maximă de 192 kbps sau WMA în HQ.

Prezentare video reportofon Olympus WS-831

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.