Auto-moto

octombrie 18, 2017 la 1:08 pm

Service auto Coasta de Est

Dacă ți-ai cumpărat mașină nouă, vrei nu vrei, va trebui să mergi cu mașina pentru revizii tehnice sau reparații la sediul reprezentanței de service auto. În caz contrar … vei pierde garanția oferită de producător.

După ce a expirat termenul de garanție oferit de producător, și dacă ești mulțumit, vei continua cu același service al reprezentanței. Dar dacă spre ghinionul tău ești posesorul unei mașini care între timp a devenit păguboasă financiar, după expirarea garanției, vei căuta un service auto cu tarife mai mici.

Prețuri ridicate la service-urile auto de reprezentanță

Este știut faptul că service-urile auto de reprezentanță folosesc prețuri ridicate pentru piese și manoperă față de service-urile obișnuite care încearcă să repare orice mașină le cade pe mână.

Chiar și prețul pieselor de schimb sunt mai ridicate în service-ul de reprezentanță auto. Vei avea surpriza neplacută să constați că un service autorizat de marcă îți va monta piese de schimb aftermarket.

Pentru cei care nu cunosc conceptul de aftermarket … există o piață secundară de piese auto care nu sunt fabricate de către producatorul original. Produsele aftermarket au apărut ca o nevoie de piese și accesorii auto pentru care producătorii de autoturisme au renunțat să mai fabrice piese de schimb.

Dacă ți-ai cumpărat o mașină acum 25 de ani și încă mai este în stare de funcționare, singura posibilitate pentru a repara mașina este să te orientezi către piața de piese aftermarket.

Piesele auto aftermarket o alternativă economică

Piața pieselor aftermarket, replici ale pieselor originale, a reușit să aibă succes chiar și pentru multe modele de mașini recent ieșite de pe poarta uzinei. Tocmai de aceea sunt oameni care, pasionați de mecanică și tunning auto, preferă să-și achiziționeze o mașină second hand pentru a beneficia de costuri reduse de întreținere.

Acum, dacă ai această idee în minte, și ai o mașină care nu mai are garanție sau ai cumpărat o mașină second hand, este indicat să iei în calcul și un service auto care să-ți ofere servicii de calitate la un preț decent.

Dacă nu ai pe nimeni care să-ți recomande un service auto de încredere, s-ar putea să te plimbi cu mașina de la un service la altu mult timp pană să găsești un atelier de calitate.

Nu înteleg de ce, dar când ai ajuns într-un service auto și nu ești cunoscut, toți au tendința să te frigă la buzunar. Și dacă s-ar putea să le lași lor mașina până ți-o strică mai rău.

Știu pe cineva care nu reușea să-și scoată mașina din service. Trecuseră două luni. Până când, într-o zi, își vede mașina în trafic condusă de mecanicul auto care-l amâna pe motive tehnice.

Știam un prieten care lucrează la un service auto. Am așteptat să-mi expire garanția mașinii. La prima defecțiune m-am prezentat în service la Coasta de Est. Dacă locuiești în zona de nord a Bucureștiului, îi găsiți pe Str. Gherghiței nr. 17, zona Colentina.

Recepție service Coasta de Est

Recepție service Coasta de Est

Probabil că o să te întrebi de ce să-ți aduci mașina în acest service auto ?! În recepție ai suficient spațiu pentru a servi o cafea, răsfoi o revistă auto și Wi-Fi gratuit … dacă mai contează această facilitate. Consolă de jocuri XBOX conectată la volan și pedalier .. uitasem că am venit pentru a-mi repara mașina.

Atelier mecanic service auto Coasta de Est

Atelier mecanic service auto Coasta de Est

Serios acum .. oamenii sunt pricepuți și profesioniști, cu pasiune către tot ceea ce înseamnă autoturism. De la revizii, mecanică, electrică, vulcanizare, frânare la tunning auto și detalii de interior, polișări faruri, folii protecție, igienizare climatizare, încărcare cu freon, etc.

Fă-le o vizită, află ce pot face pentru tine și dacă ai fost mulțumit așteptăm opinia ta în sectiunea de comentarii de ma jos.

Un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.