Tehnologie

aprilie 8, 2016 la 7:24 pm

Servicii de internet Fiber Power 500 cu Connect Box de la UPC

Servicii de internet Fiber Power 500 cu Connect Box de la UPC

În zona în care stau acum, nu am acces la viteze mari de internet cum îmi oferea RDS în vechea locație, iar între Telekom și UPC, clar alegi UPC.

Mai bine de 2 ani de zile am stat cu un abonament de internet mediocru la nivel de porformanțe, însă pentru ce aveam nevoie era suficient.

Fiber Power 60 de la UPS oferea 60 Mbps viteză de download și 4 Mbps viteză de upload. În ultima perioadă acest abonament s-a dovedit insuficient din moment ce sistemul audio făcea play digital de pe tabletă conectată la radio online, torrentele făceau și ele transfer, și în momentul în care doreai să navighezi online totul se mișca precum o conexiune dial-up.

Am pus mâna pe telefon și am sunat un consultant UPC pentru un abonament cu viteze mai mari. Am fost încăntat să aflu despre noul modem Connect Box și ce face el. În primul rând, fără acest modem nu ar fi putut să-mi ofere viteze de internet mai mari.

Abonamentul Fiber Power 500 cu Connect Box Wireless este cea mai bună soluție de conectare la internet dacă nu ai RDS în zonă. Oferă trafic nelimitat cu viteze de download de 500 Mbps și 25 Mbps upload chiar și prin conectare wireless, modemul beneficiind de noul standard Wi-Fi 802.11 AC.

Fiber Power 500 cu Connect Box

Este primul modem oferit de către un furnizor de servicii de internet, care chiar mi-a plăcut. Are un design simplu și compact de un alb imaculat.

Funcția Router Mode cu care vine configurat modemul în mod implicit, te scapă de alte echipamente de rețea pentru conectare wireless.

Fiber Power 500 cu Connect Box - modem mode

Dacă ești un împătimit al echipamentelor multimedia, iar casa ta este plină de gadget-uri ce necesită conectare la internet, fi sigur că acest modem îți va permite să configurezi rețeaua locală foarte usor printr-o interfață web intuitivă.

Interfața administrare Fiber Power 500 Connect Box

Modemul oferă o linie de telefon UPC, o linie de fax, 4 porturi de rețea, semnal wireless dual-band în frecvență de 2.4 GHz și 5 GHz și o distribuție inteligentă a semnalului Wi-Fi intre mai multe device-uri conectate.

Dacă sunteți client și nu aveți cont pe My UPC, vă recomand să vă creați unul, deoarece vă veți putea conecta automat și gratuit la toate Hot Spot-urile UPC disponibile prin serviciul UPC Wi-Free. Din contul personal se configurează un cont de utilizator și o parolă unică pentru toate Hot Spot-urile UPC Free.

Videoclip tehnologia UPC Wi-Free

Un comentariu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.