Sănătate Social

aprilie 28, 2016 la 4:27 pm

Subconștientul este o latură a conștiinței care lucrează zi și noapte

Subconștientul este o latură a conștiinței care lucrează zi și noapte

Subconștientul este o latură a conștiinței în care orice impuls al gândului ce ajunge la regiunea conștientă a spiritului prin oricare dintre cele cinci simțuri ale omului, vizual, auditiv, tactil, gustativ și olfactiv, este clasificat și înregistrat, în care gândurile pot fi reamintite sau retrase, la fel cum scrisorile pot fi luate sau introduse dintr-o arhivă.

Subconștientul primește și înregistrează sentimente și gânduri, indiferent de natura lor. Puteți sădi în mod voluntar în subconștientul dumneavoastră orice plan, gând sau obiectiv pe care doriți să-l transformați în echivalentul său fizic. Subconștientul acționează mai întâi asupra dorințelor dominante care au fost corelate cu sentimente, cum ar fi încrederea.

Subconștientul lucrează zi și noapte.

Printr-o procedură necunoscută omului, subconștientul accesează energia inteligenței infinite cu care transformă dorințele individului în echivalentul lor fizic.

Subconștientul așteaptă, ca un uriaș adormit, să vă sprijine și să vă ajute să obțineți tot ceea ce vă doriți. Vă puteți alimenta subconștientul cu gânduri pozitive care vă vor aduce tot ce vă doriți în viață.

Nu puteți controla în întregime subconștientul, însă puteți să-i încredințați in mod voluntar, orice plan, dorință sau obiectiv pe care le doriți transformate în realitate.

Există numeroase dovezi care susțin ideea că subconștientul constituie conexiunea dintre mintea finită a omului și inteligența infinită. Este mediul prin care impulsurile mentale ale omului sunt modificate și transformate în echivalentul lor spiritual și apoi în realitatea fizică.

Subconștientul se hrănește cu gânduri care pot fi negative sau pozitive. Alegerea vă aparține, rezultatele vă pot doborî sau vă pot duce pe culmile fericirii.

Dincolo de mintea dumneavoastră, totul este guvernat de inteligența infinită, la care subconștientul se poate conecta ca un radio. Energia întregului univers vă poate ajuta, astfel încât cererile dumneavoastră să-și găsească răspunsul.

Trebuie să exersați zi de zi, pentru a ajunge să vă bucurați de toată puterea subconștientului dumneavoastră. În acest fel, veți putea controla impulsurile gândului care stau la baza oricărui plan sau a oricărei activități.

Omul este măsura gândurilor sale.

Un comentariu

  1. Pingback: Salată cu baby spanac, file anșoa și tofu marinat cu chimen - Blogoteca.eu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.