Tehnologie

ianuarie 22, 2017 la 8:01 pm

Switch TP-Link TL-SG1008D cu 8 porturi gigabit și tehnologia Green Energy

Switch TP-Link TL-SG1008D cu 8 porturi gigabit cu tehnologia Green Energy

Switch-ul de 8-port-uri Gigabit pentru desktop TP-Link TL-SG1008D vă oferă o modalitate simplă de tranziţie la Gigabit Ethernet.

Măriţi viteza conexiunii la serverul de reţea sau backbone, şi transformaţi viteza Gigabit pe desktop în realitate.

În plus, switch-ul TL-SG1008D adoptă un design cu consum redus de energie. Cu tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică, switch-ul TL-SG1008D poate economisi până la 80% din consumul de energie, devenind astfel o soluţie eco-friendly pentru reţeaua dvs. de acasă sau de la birou.

Switch TP-Link TL-SG1008D cu 8 porturi gigabit

Echipat cu 8 port-uri 10/100/1000Mbps, switch-ul TL-SG1008D extinde substanţial capacitatea reţelei, facilitând transferul instantaneu al fişierelor de mari dimensiuni. Astfel, utilizatorii avansaţi din mediile casnice, din grupuri de lucru, sau din mediile de producţie de creaţie pot transfera acum mai rapid fişiere de mari dimensiuni, consumatoare de bandă. Transferaţi aplicaţii grafice, CAD, CGI sau fişiere multimedia în întreaga reţea în mod instantaneu.

Acum aveţi posibilitatea de a alege tehnologia green când treceţi la o reţea gigabit! Switch-ul Gigabit de nouă generaţie TL-SG1008D integrează tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică, care poate extinde considerabil capacitatea reţelei cu un consum mult mai mic de energie. Consumul este ajustat în mod automat în funcţie de starea conexiunii şi de lungimea cablului pentru a limita amprenta de carbon a reţele.

Când un computer sau un dispozitiv de reţea este oprit, port-ul corespondent al unui switch obişnuit va continua să consume cantităţi considerabile de curent. Switch-ul TL-SG1008D poate detecta automat starea conexiunii pe fiecare port şi poate reduce consumul pe port-urile inactive, rezultând o diminuare cu până la 80% a consumului de energie.

Switch TP-Link TL-SG1008D cu 8 porturi gigabit

În mod ideal, transferul prin cabluri mai scurte ar trebui să necesite mai puţină energie, datorită pierderilor mai mici pe lungimea lor. Nu este cazul celor mai multe dispozitive, care utilizează aceeaşi cantitate de energie indiferent de lungimea cablului, chiar dacă acesta este de 10 sau de 50 de metri. Switch-ul TL-SG1008D analizează lungimea cablului Ethernet conectat şi reglează consumul de energie în consecinţă, opus modului de consum dintr-o soluţie convenţională, economisind până la 40% din energie, care altfel ar fi irosită.

Switch TP-Link TL-SG1008D cu 8 porturi gigabit

Caracteristicile auto ale acestui switch gigabit asigură instalarea simplă şi fără efort, plug and play. Nu este necesară configurarea. Funcţia Auto MDI / MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover. Funcţia de Auto-negociere pe fiecare port detectează viteza unui dispozitiv de reţea – 10, 100 Mbps sau 1000 Mbps – şi ajustează în mod inteligent viteza pentru compatibilitate şi performanţă optimă.

Prezentare video Switch TP-link TL-SG1008D Gigabit

2 Comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.