Tehnologie

februarie 16, 2016 la 8:22 pm

Tastatură Microsoft All-in-One Media Wireless N9Z-00022

Tastatură Microsoft All-in-One Media Wireless N9Z-00022

Suntem tot mai conectați la tehnologie, fie că suntem la locul de muncă sau acasă. Prin noile linii de design, dispozitivele multimedia reușesc să ne decoreze mediul ambiental.

Unele dispozitive simple pot fi controlate din câteva butoane, altele mai complexe au nevoie de mai multe funcții prin care să fie controlate.

Câți dintre voi nu v-ați chinuit să scrieți pe telecomanda unui Smart TV un videoclip preferat pe aplicația YouTube ?

Din păcate nu toate dispozitivele multimedia au suport pentru mouse ți tastatură.

Dacă ești un împătimit al tehnologiei, și ai internet cu lațime mare de bandă, cu siguranță în casă se vor găsi pe lângă un PC desktop și un laptop, o tabletă, un Smart TV, un smartphone, poate chiar și un video-proiector.

Toate acestea nu le vei putea controla la nevoie fără să conectezi cabluri, mufe, adaptoare, etc. Laptop-ul, chiar dacă are tastatură și trackpad este mai ușor de controlat cu un mouse. Smart TV-ul este mai ușor de controlat cu o tastatură decât cu un mouse, însă uneori mouse-ul este mai util decât tastatura pentru alegerea meniurilor de pe ecran.

Oricât am încerca tot nu vom găsi o variantă de conectare și control prin mouse și tastatură pentru toate echipamentele multimedia pe care le folosim.

Keyboard Microsoft Media Wireless N9Z-00022

Sunt șanse să găsim pe piată ceva gadget-uri alternative precum acest kit compact Keyboard All-in-One Media Wireless N9Z-00022 de la Microsoft.

O tastatură ușoară, compactă, rezistentă la căzături și lichide inerente, cu trackpad poziționat în partea dreaptă cu funcții multiple de glisare, zoom și click. Taste multimedia pentru acces rapid: web, muzică, taste volum, mute, buton dublu click și doar un singur led verde de notificare când aceasta este activă.

Conectarea se face wireless printr-un nano-adaptor USB pe o distanță de până la 9 metri.

Alimentarea tastaturii se face cu 2 baterii LR03 (AAA). Capacul de pe spatele tastaturii care face loc bateriilor se detașează destul de greoi, având în vedere că tot acolo se poate poziționa și nano-adaptorul USB,  îți dă senzația că la prea multe utilizări s-ar putea rupe.

Galerie foto tastatură Microsoft Media Wireless N9Z-00022

Tastatura Microsoft All-in-One Media îți oferă o nouă experiență și confort. Relaxat din canapea poți căuta și naviga prin aplicațiile Smart TV ca și când ai sta în fața propriului calculator.

În același mod se poate utiliza și pentru laptop atunci când capacul este închis iar semnalul video este extins pe un monitor mai mare sau pe un video-proiector.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.