Conștiință

decembrie 23, 2018 la 3:17 pm

Teoria conspirației despre frecvența sunetului – 440Hz / 432Hz

Teoria conspirației despre frecvența sunetului - 440Hz / 432Hz

Majoritatea muzicii de pe glob este reglată la frecvența de 440 Hz, așa cum a fost stabilită la nivel internațional de către International Standards Organisation (ISO) în 1953.

Noile studii științifice despre vibrații și oscilații au dus la concluzia că standardul internațional folosit în prezent poate genera efecte nedorite asupra sănătății și a comportamentelor sociale la nivelul conștiinței umane.

Frecvența 432 Hz, cunoscută și ca A-ul lui Verdi (Giuseppe Verdi), este o frecvență alternativă ce este matematic calculată ca fiind în armonie cu universul.

Muzica emisă în frecvență 432 Hz transmite energii de vindecare deoarece este un ton natural ce poate fi demonstrat prin principiile fundamentale ale matematicii.

Există și o teorie precum că modificarea frecvenței 432 Hz în 440 Hz a fost impusă de propaganda nazistă. Această tehnică, de utilizare a frecvenței 440 Hz, a fost utilizată pentru a modifica felul în care oamenii gândesc și simt.

Astfel, prin 1940, Statele Unite au reușit să introducă frecvența 440 Hz la nivel internațional, iar în final, în 1953 această frecvență a devenit ISO 16-standard.

Ce este frecvența 440 Hz ?

440 Hz este un standard internațional al frecvenței de transmisie sonore ce nu corespunde vibrațiilor simetrice. Este o frecvență artificială ce se suprapune vibrațiilor sacre declarând război conștiinței omului modern.

Într-o scriere intitulată “Musical Cult Control” autorul menționează:

“Industria muzicală include această frecvență impusă, manipulând pupulația într-o agresiune la scară largă, agitație psiho-socială și suferință emoțională predispunând populația la boli psihice.

Trebuie să ieși în stradă și să arunci o privire în jur. Ce vezi ? Copii mergând la școală, tineri în drum spre locul de muncă, o femeie care-și plimbă copilul în cărucior, un bărbat plimbându-și câinele – și ce au toți aceștia în comun ? Dispozitive de ascultat muzică! Ingenios, nu-i așa ?”

Prin muzica pe care o ascultăm, aceste frecvențe distructive ne afectează gândurile generând perturbare, dezbinare și lipsă de armonie. În plus, se urmărește stimularea organului care controlează corpul – creierul – ducând în cele din urmă la boli, conflite sociale, război.

Frecvența și vibrația dețin puteri ascunse ce ne afectează viețile, sănătatea, societatea și lumea în care trăim.

Știința cimaticii, studiul sunetului vizibil și al vibrației, dovedește că frecvența și vibrația sunt principiile care stau la baza materiei și vieții pe această planetă.

Când o undă sonoră se deplasează într-un mediu fizic (nisip, aer, apă, etc), frecvența acelei unde are un impact direct asupra structurii mediului prin care trece.

La fel și creierul nostru, poate fi străbătut de unde pe care nu le putem percepe la nivel conștient, dar în subconștient efectele pot fi devastatoare.

Videoclip – știința cimaticii

Un comentariu

  1. Pingback: Guess Who - Manifest - 2010 (versuri + video) - Blogoteca.eu

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.