Tehnologie

septembrie 7, 2020 la 1:42 pm

Top emulatoare Android pentru Windows

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru a rula sistemul de operare Android pe Windows PC, există o multitudine de emulatoare ce permit acest lucru.

Pentru cei care se întrebă, sunt nenumărate motive pentru care ar trebui să rulezi Android pe un PC cu Windows. De exemplu, dezvoltatorii de aplicații pentru Android găsesc a fi o soluție mai productivă atunci când folosesc Android pe desktop. Pasionații de jocuri se pot bucura de jocurile favorite pe ecrane mai mari, cu rezoluții mai bune și cu plăci video mai puternice. Streaming online sau capturi de ecran video și audio. Lista poate continua.

Astfel, pentru că știm ca există tot felul de avantaje, nu rămane decât să încercați unul dintre emulatoarele menționate mai jos pentru a vedea dacă se potrivesc nevoilor.

Problema cu aceste emulatoare de Android apare atunci când incercăm să folosim emulatoare care nu îndeplinesc funcțiile menționate. Am încercat o grămadă de emulatoare pentru a face o lista cu cele mai bune de folosit pe Windows.

Notă: Emulatoarele care au confirmat ca fiind aplicații ce merită utilizate au fost testate pe un desktop PC cu procesor Intel i3, 8GB RAM DDR3, SSD 128 GB, placă video AMD Radeon R9 2GB GDDR5 și Windows 10 64 bit.

 Listă cu emulatoare pentru Windows:

  1. Bluestacks – website link – download
  2. Nox Player – website link – download
  3. MEmu Play – website link – download
  4. LDPlayer – website link – download
  5. Remix OS Playerdownload
  6. Gameloop – website link – download
  7. Genymotion – website link – download

Fiecare emulator din lista de mai sus oferă funcționalități diferite. Fie că ești un inginer software pentru crearea de aplicații pentru Android sau un simplu utilizator pentru jocuri și aplicații, cu siguranță vei aprecia diferit fiecare emulator.

Personal consider că cele mai potrivite pentru mine sunt Bluestacks și MEmu Play. Asta nu înseamnă că și pentru voi se vor potrivi aceleași emulatoare.

Luați în considerare că majoritatea emulatoarelor nu folosesc ultimile versiuni de Android, dar puteți alege ca preferință de la Android 4.1 până la Android 7.0 și probabil noi versiuni de Android la următoarele actualizări software ale emulatoarelor.

Părerea ta poate fi exprimată în secțiunea de comentarii de mai jos.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.