Gadget Tehnologie

mai 18, 2016 la 5:05 pm

Transformă fișiere multimedia gratuit și rapid cu Freemake Video Converter

Transformă fișiere multimedia gratuit și rapid cu Freemake Video Converter

Freemake Video Converter este un program gratuit ce permite conversia și manipularea rapidă a fișierelor multimedia.

Încă de la lansare Freemake a fost recunoscut ca fiind softul numărul 1 pentru transformarea fișierelor multimedia, iar în 6 ani a ajuns să fie utilizat de mai bine de 93 de milioane de utilizatori.

Pentru a folosi Freemake Video Converter nu trebuie să vă înregistrați sau să vă faceți cont. Asigurați-vă în schimb că pentru a putea rula aplicația sistemul hardware îndeplinește cerințele minime de funcționare: sistem de operare Win 10/ 8 / 8.1 / 7 / Vista / XP cu SP3 instalat; procesor compatibil Intel/AMD minim 1 GHz, minim 256 MB RAM, 50 GB capacitate hard disk, conexiune la internet stabilă pentru download și upload, unitate optică DVD/Blu-ray.

Interfață cu lista link-urilor adaugate pentru convertire

Interfață cu lista link-urilor adaugate pentru convertire

Freemake Video Converter suportă convertirea a peste 500 de formate video, se pot importa fișiere audio și imagini pentru transformarea acestora în fișiere video sau slideshow-uri foto.

Se pot descărca și converti fișiere video direct de pe YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Flickr, LiveLeak, Nicovideo, VK, etc. De asemenea, se poate extrage sunetul din fișierele video online sau local pentru a fi convertite în diferite formate audio, MP3, MP4, AVI, WMV, MKV, etc.

Interfață selectare opțiuni convertire

Interfață selectare opțiuni convertire

Datorită profilelor predefinite reprezentate într-un mod intuitiv prin ilustriții grafice, se pot converti fișiere pentru orice tip de gadget-uri noi (telefoane, tablete) sau mai vechi (console, PDA-uri) de la producători precum Apple, Android OS, Sony PSP, Xbox, Samsung, Nokia, BlackBerry, etc.

Pe lângă numărul mare de fișiere utilizate în mod frecvent, MP4, AVI, MKV, WMV, MP3, DVD, 3GP, SWF, FLV, HD, MOV, RM, QT, Divx, Xvid, TS, MTS, Fraps, H.264, MKV, MPEG4, AAC, Freemake Video Converter poate converti fișiere 4K, Full HD 1080p, extrage și scrie conținut media pe DVD/Blu-ray și adăugarea sau editarea de subtitrări pentru fișiere SRT, ASS, SSA.

Dacă nu ați știut de acest program până acum, ne bucurăm că am reușit să vă aducem la cunoștință o aplicație care este ușor de utilizat, pe care o puteți descărca de la acest link.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.