Gadget Sport

iulie 3, 2016 la 3:38 pm

Trotinetă pliabilă Oxelo Town 7 XL Chrome cu suspensie, sarcină maximă 100 kg

Trotineta pliabila Oxelo Town 7 XL Chrome cu suspenie sarcina maxima 100 kg

Mă gândeam să-mi schimb bicicleta MTB pentru o bicicletă pliabilă, doar pentru că este mai practică în mediul urban, și pentru că este mai simplu de transportat și depozitat.

Bicicletele MTB au nevoie de suport special montat pe mașină pentru a fi transportate, însă sunt cele mai apreciate pentru că sunt mai rezistente și pot fi folosite pentru toate tipurile de teren.

Ajuns în magazinul Decathlon pentru achiziționarea unor accesorii sportive, văd amenajat un spațiu cu tot felul de trotinete și skateboard-uri de probă, iau și eu o trotinetă și-i dau câteva ture prin standurile magazinului.

Mă opresc la raftul cu trotinete să caut modelul și pretul trotinetei cu care m-am plimbat. Este vorba de trotineta pliabilă Oxelo Town 7 XL Chrome pe care am și cumpărat-o pentru că am fost foarte încântat de experiența oferită.

Cutie Trotinetă pliabilă Oxelo Town 7 XL

Dacă aveți o înălțime de până la 1.95 m și maxim 100 kg, această trotinetă poate fi un mijloc de transport pentru deplasările urbane, va pune capăt ambuteiajelor și pierderilor de timp din trafiul rutier.

Trotinetă pliabilă Oxelo Town 7 XL Chrome este compactă și robustă, ușor de pliat și mânuit pentru depozitare în spații înguste, încape în portbagajul oricărei mașini. Pliată, și cu breteaua atașată, trotineta poate fi transportată pe umăr în autobuz, tramvai sau metrou.

Realizată din aluminiu 6061 și material plastic de calitate, trotineta cântărește 5.5 kg. Roțile cauciucate cu diametrul de 20 cm, oferă o gardă la sol de 7 cm ceea ce permite depășirea cu ușurință a diferitelor obstacole. Suspensia verticală montată pe roata din față și suspensia orizontală montată între roata din spate și suprafața de susținere, oferă confort la rulare și o înaintare extrem de lină.

Ambele roți sunt prevăzute cu apărători de noroi, iar frânarea se realizează prin apăsarea cu piciorul a apărătorii de pe roata din spate care presează pe suprafața de rulare a roții oprind avansarea.

Plierea trotinetei se realizează în câteva secunde, prin activarea unei manete de deblocare a mecanismului de pliere. Ghidonul se montează prin cuplarea a două mânere stânga/dreapta la tubul de direcție printr-un mecanism buton cu arc. Tubul de direcție este reglabil pe înălțime pentru a putea fi ajustat corespunzător în funcție de statură omului, între 1.45 – 1.95 m.

Ghidon Trotinetă pliabilă Oxelo Town 7 XL

Trotineta Oxelo Town 7 XL este ideală pentru deplasări urbane pe distanțe de 5-10 km oferind o viteză de rulare de 4 ori mai rapidă decât mersul pe jos.

Acest produse nu este o jucărie, chiar dacă este utilizat preponderent de către copii, aparține categoriei articolelor sportive și pentru timp liber.

Dacă nu stăpâniți cu încredere aptitudini de motricitate și stabilitate, făceți-vă timp pentru a deprinde regulile de bază utilizând elemente de protecție precum cască, cotiere, genunchiere, mănuși, etc.

Prezentare video trotinetă pliabilă Oxelo Town 7 XL Chrome

5 Comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.