Gastronomie

aprilie 13, 2016 la 8:02 pm

Vinars tradițional românesc Brâncoveanu XO 700ml

Vinars tradițional românesc Brâncoveanu XO 700ml

Vinartul Brâncoveanu este un produs tradițional românesc, rețeta combinând armonios caracterul puternic al distilatelor de vin de Zghihară și Iordană, cu rafinamentul celor de Crâmpoșie.

Învechirea vinarsului Brâncoveanu XO 700 ml se realizează în butoaie românești din lemn de stejar, iar păstrarea sa timp de peste 7 ani în acestea duce la dezvoltarea unor arome unice și obținerea unui produs ferm și distins.

Această aromă impresionantă strânge în buchetul ei adierea vaniliei și mireasma nucilor proaspete, completate de maturitatea și consistența legendară a stejarului românesc.

Gustul fin și rotund al distilatului de vin învechit se îmbină cu savoarea fructelor uscate și aroma boabelor de strugure, în care culoarea ambrei milenare și-a pus toată măiestria.

Modul premium în care este îmbuteliată și ambalată sticla, la un preț rezonabil pentru calitatea oferită poate fi o idee excelentă de cadou pentru persoane cu gusturi rafinate; cuburi de gheață și tutun de calitate, te face să renunți la legendarul Whisky.

În anul 2008, Alexandrion Grup România a obținut premiul Vinalies d’Or Troffee pentru produsul Brâncoveanu XO, cea mai înaltă distincție din categoria “Eau de vie de vin, brandy, coniac” în cadrul concursului “Vinalies Internationales” de la Paris, Franța.

Într-o economie de piață tot mai accelerată și goană după profit, nu văd care are fi motivul pentru care să cred că această băutură cu o concentrație de 40° alcool, care își păstrează aromele rafinate, a reușit să reziste pe rafturile beciurilor de producție de vinars 7 ani de zile.

Vinarsul a fost botezat cu numele de Brâncoveanu ca un omagiu adus fostului domnitor al Țării Românești, Constantin Brâncoveanu. Figură marcantă a istoriei României, marele cărturar a devenit un simbol al identității noastre naționale și al nobilimii erudite de pe aceste meleaguri, tocmai pentru că, sub oblăduirea Domniei Sale, cultura românească a cunoscut o dezvoltare fără precedent.

Galerie foto vinars Brâncoveanu XO 700ml

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.