Tehnologie

noiembrie 27, 2016 la 9:19 pm

Wise Auto Shutdown, program gratuit pentru închiderea, repornirea și delogarea automată a PC-ului

Wise Auto Shutdown

Nici o versiune a sistemului de operare Windows Microsoft nu include opțiuni simple de programare automată pentru închidere, repornire, delogare sau hibernare.

Utilizatorul trebuie să aibă experiență cu Windows Microsoft pentru a putea configura parametri de programare automată oferiți de serviciul Task Scheduler al sistemul de operare.

Indiferent că utilizezi laptop, desktop sau server cu sistem de operare Microsoft, vei fi tot timpul îndreptățit să ai la îndemână opțiuni de programare pentru închidere calculator. Altfel suntem nevoiți să căutăm aplicații care să completeze lipsurile de funcționalitate a sistemului de operare.

Cu scopul de a programa automat opțiunile de închidere, repornire, delogare și hibernare, Wise Auto Shutdown este una dintre cele mai intuitive aplicații pe care le vei găsi pentru efectuarea acestui tip de sarcină.

Interfață configurare parametri

Interfață configurare parametri

Instalarea aplicației Wise Auto Shutdown este o sarcină simplă și rapidă, care nu necesită atenție sporită deoarece nu înclude anunțuri gratuite sau alte aplicații ascunse. Odată instalat programul, vă va întâmpina cu o interfață confortabilă și ușor de utilizat.

Acum poți pleca liniștit de lângă PC, nu mai trebuie să pierzi timp cu supravegherea aplicațiilor care rulează în fundal, convertor fișiere, torrent, download/upload manager, transfer fișiere, etc.

 

Wise Auto Shutdown

Cu Wise Auto Shutdown se poate programa executarea zilnică a unei sarcini, la ora exactă, la o anumită dată și oră sau după o perioadă de timp când PC-ul devine inactiv.

Interfața aplicației Wise Auto Shutdown nici că poate fi mai simplă, nu există meniuri sau opțiuni complicate; este împărțită în două panouri, o selecție din panoul din stânga i se atribuie o listă de selecții în panoul din dreapta.

Opțiunea “reminder” poate fi activată pentru a fi notificat cu 5 minute înainte ca sarcina să fie executată, sau poate fi prelungită cu până la 4 ore dacă intervin modificări în activitatea dvs.

Wise Auto Shutdown - reminder

Atunci când o sarcină este pornită, Wise Auto Shutdown poate rula în fundal, la micșorarea ferestei simbolul grafic aferent aplicației va rămâne poziționat în “system tray“, de aici un click dreapta pe mouse va permite rapid închiderea PC-ului.

Wise Auto Shutdown este una dintre aplicațiile care nu ar trebui să lipsească din setul de kit-uri de instalare. Urmărește link-ul de mai jos pentru a descărca aplicația.

descarca-gratuit-wise-auto-shutdown

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.