Media Tehnologie

aprilie 4, 2016 la 7:15 pm

YouTube a lansat SnoopaVision 360° view experience alături de Snoop Dogg

YouTube a lansat SnoopaVision 360° view experience alături de Snoop Dogg

Ben Relles, directorul departamentului de inovații de la YouTube, a anunțat pe 1 Aprilie 2016 lansarea unei noi funcționalități captivante, SnoopaVision 360° view experience alături de Snoop Dogg.

SnoopaVision oferă posibilitatea de a viziona orice videoclip de pe YouTube interactiv în 360 de grade. Nu chiar orice videoclip, această funcționalitate este întegrată în serviciul online oferit de către YouTube pentru a fi utilizată de oricine are posibilitatea tehnică de a înregistra astfel de videoclipuri.

Această tehnologie nu este nouă în laboratoarele Google, fiind utilizată în cartografierea străzilor pentru Google Maps, și probabil s-au gândit să încerce ceva nou pentru YouTube.

SnoopaVision 360° view experience

Zvonurile apărute, precum că ar fi o păcăleală de 1 Aprilie mă fac să dezmint acest lucru. Nu știu dacă era 1 Aprilie când a apărut acel buton în colț dreapta, lângă roțița de setări “Watch in SnoopaVision“,  însă eu l-am apăsat și m-am distrat cu noile facilități media.

Cine caută în YouTube, SnoopaVision va regăsi listat ca în imaginea de mai jos un simbol pentru videoclipurile care pot reda materiale video în 360°.

SnoopaVision 360° view experience

Chiar dacă butonul cu pricina nu mai apare în fereastra YouTube, funcționalitățile pentru vizualizare 360° au rămas active.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.